STUDIO IERUSALIM

"MUZICA SUFLETULUI TAU..."

Christian Dragomir


Nume (complet): Maria Dragomir Nicolae Cristian
Starea civila: casatorit / un copil.
S-a nascut in Bucuresti in data de 5 decembrie 1975 intr-o familie de crestini ortodoxi. A studiat si absolvit Scoala Populara de Arta la sectiile Canto Muzica Usoara, Pian si Percutie.
In toamna anului 1995, fiind invitat intr-un cerc de rugaciune in Austria, are o vedenie care ii va schimba radical viata. In aceasta vedenie l-a vazut pe Domnul Isus Christos care, intinzandu-i mana dreapta i-a adresat urmatoarele cuvinte: "Vino si urmeza-Ma ca nu iti va parea rau..." Raspunzand chemarii directe a Lui Dumnezeu, se intoarce la Domnul si face legamantul in apa in 26 noiembrie 1995 in localitatea Krems din Austria.
Si-a inceput slujirea in Biserica Penticostala Romana din Amsttetten cantand la percutie in cadrul serviciilor divine. Dupa aproximativ un an, se intoarce inapoi in Romania si infiinteaza Grupul Ierusalim cu care misioneaza in tara si strainatate, raspandind prin mesajul cantarilor si predicilor, Cuvantul lui Dumnezeu. Este implicat in lucrarea de vestire a evangheliei printre evrei fiind primul interpret de muzica crestina din Romania care a inregistrat un album in limba ebraica pentru comunitatile de evrei mesianici. Impreuna cu Grupul Ierusalim a editat doua albume (Langa Domnul, langa Dumnezeu si Adon Hakavod) si individual alte doua (Crede si Nume drag, Isus Christos).
In perioada 2005 - 2009 a absolvit Institutul Teologic Penticostal sectia Teologie Pastorala. In prezent este membru al Bisericii Penticostale "Vestea Buna" din Bucuresti acolo unde este si investit in slujire ca diacon, precum si membru fondator al comunitatii de evrei mesianici "Mesia lui Israel" din aceeasi localitate.